Verkocht! Tenminste, dat is het doel. Het verkopen van je huis is een spannende stap. Waar het einddoel haarscherp is, verloopt het tuinpad daarheen in bochten en soms zelfs met hobbels. Het team van Debbie Mels Lommers Makelaars wijst je de weg. 

Menu

Verkoop 

➝ Bellen

➝ appen

➝ langskomen

Onze werkwijze is écht betrokken en persoonlijk. Voor elke verkoper maken we een Whatsapp-groep aan waarin informatie en een boel enthousiasme gedeeld wordt. Zo houden wij onze klanten op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, bezichtigingen en biedingen. Deze persoonlijke aandacht geven we ook aan kijkers. Wij geloven namelijk niet in het organiseren van een ‘open huis’. ‘Sluit u maar aan in het rijtje. Een beetje doorlopen alstublieft, de volgende geïnteresseerde wacht’; dat wil toch niemand? Daarom werken wij voor een bezichtiging enkel op afspraak. Elke kijker krijgt onze volledige aandacht. Op die manier leren wij de geïnteresseerde(n) goed kennen en kunnen we onze klanten adviseren over de beste koper voor hun huis. Wij gaan niet enkel voor een goed bod, maar ook voor een vlot verkoopproces én de meest geschikte nieuwe bewoner. 

Wij hebben de leukste klanten

Bijna duizend huizen verkocht sinds 2006

Ons team heeft 77% van de woningen boven de vraagprijs verkocht.

Wij houden van feiten en cijfers

Wanneer je overweegt jouw woning te verkopen, wil je natuurlijk weten hoeveel jouw woning kan opleveren en wat je verkoopkansen zijn. Of wil je advies over de beste verkoopstrategie: eerst kopen of eerst verkopen? Met een vrijblijvende waardebepaling door Debbie Mels Lommers Makelaars krijg je snel een eerlijk inzicht in de waarde van jouw woning in de vorm van een marktanalyse. Wij kennen de huizenmarkt in de regio Eindhoven als geen ander, wij weten exact wat er speelt. Daarom kunnen we ook voor jouw woning gedegen advies geven en je helpen op de manier die bij jóu past! Een waardebepaling door een van onze makelaars is kosteloos en verplicht je tot niets.

Vrijblijvende waardebepaling

direct contact

ga terug

Copaan.

Volg ons via Instagram

debbiemelslommersmakelaars