Jouw droomhuis bestaat echt. Het staat in een gezellige straat in een stad of dorp. En het team van Debbie Mels Lommers Makelaars kan het voor je vinden. Wij staan als eerste op de stoep en adviseren je van de bezichtiging tot het winnende bod. Met een aankoopmakelaar speel jij een sterk spel en vergroot je jouw aankoopkansen. 

Een aankoopperiode kan heel hectisch zijn. Zeker in deze tijd, waarin woningen snel van eigenaar wisselen, kunnen wij als aankoopmakelaar écht het verschil maken. Wij spelen voor jou het spel, nemen je zorgen uit handen en begeleiden je volledig bij de aankoop. Zo weet je wat je koopt en voorkom je dat je onbewust teveel betaalt. Bovendien is een verkopende partij eerder geneigd om de match te spelen met een potentiele koper die samenwerkt met een aankoopmakelaar. Waarom? Omdat de kans hierbij een stuk kleiner is dat een deal achteraf stukloopt, door bijvoorbeeld het niet verkrijgen van de financiering.

Aankoop 

Lees meer

bekijk demo

Bij Debbie Mels Lommers Makelaars werken we met Copaan. Dit is een uniek systeem waarin jij jouw wensen heel specifiek kunt aanvinken. Wil jij dichtbij een station wonen? Heb je een voorkeur voor de oppervlakte en ligging van je droomtuin? Geef eenvoudig al je wensen op, prioriteer ze en laat Copaan voor je werken. Je krijgt direct een melding wanneer jouw droomhuis op de markt komt; soms al vóórdat het huis op Funda staat! Vraag via Copaan een bezichtiging aan en vul de checklist in. Jouw droomhuis vind je met onze hulp en Copaan heel snel en gericht!

Een uniek systeem voor het vinden van jouw ideale huis.

Copaan.

ga terug

Copaan.

Dat wordt vaak gezegd. Wij weten namelijk wat je niet op Funda ziet. Denk hierbij aan huizen die nieuw in de verkoop komen, maar ook aan eventuele verborgen gebreken van een woning, zoals een verstopte, oude olietank in die zonnige achtertuin of de bestemmingsplannen rondom jouw droomhuis. Je leest het allemaal in de aankoopscan die je van ons krijgt. Wij nemen je zorgen weg en geven jou eerlijk en gefundeerd advies over de reële waarde van het huis en de hoogte van het bod. Daarmee kan jij een goede keuze maken. Bewust, onderbouwd en met het volle verstand. Wij gaan niet enkel voor een goed bod en jouw droomhuis als resultaat. Wij zetten al onze kennis in voor jouw ‘golden set’. Op de tennisbaan betekent dit dat je hebt gewonnen zonder ook maar één punt te verliezen. En wij zijn best een beetje competitief.

‘Als Debbie het niet kan vinden, dan bestaat het gewoon niet’

Vrijblijvend

Heb je jouw droomhuis gevonden en wil je deze wedstrijd winnen? Of ben je nieuwsgierig naar ons? Neem dan contact op voor een online servicegesprek. In dit gesprek geven we kosteloos advies over zaken waar je rekening mee dient te houden, welke details belangrijk zijn en de echte do’s en don’ts’. Ook heel nuttig voor starters op de woningmarkt.

Ja ik wil een servicegesprek

Vrijblijvend servicegesprek

Wij houden van feiten en cijfers

107 golden sets gespeeld en 224 mensen blij gemaakt met een nieuwe woning

37 paar sneakers stukgelopen

Bekijk hier onze Funda beoordelingen

Een aankoopmakelaar is er om de belangen van de koper te behartigen. Wij spelen voor jou het spel, zoals een verkoopmakelaar dat voor de tegenspeler doet. Om ons punt te maken, vergelijken we het benutten van een aankoopmakelaar met het spelen van een tenniswedstrijd. Want iedereen kan tennissen, maar de verkopend makelaar speelt op professioneel niveau. Hij heeft een geoefende backhand en jij bent een enthousiaste amateur die de spelregels niet goed kent. Je speelt een wedstrijd tegen Roger Federer, wie denk je dat er wint?

Stel ons op als volwaardig tegenstander en wij gaan voor een ‘golden set’. We winnen zonder ook maar één punt te verliezen en scoren voor jou je droomhuis.

100% aankoopgarantie

Mevr. Slikkerveer

Makelaar is vriendelijk, belangstellend, zocht gericht naar een woning die aan onze wensen zou voldoen. Reageert snel op vragen en geeft duidelijk en begrijpend antwoord. Kijkt kritisch tijdens een bezichtiging en geeft goed advies.

Mijn vorige woning binnen 3 weken verkocht en een nieuwe woning binnen 4 weken gekocht, bij Debbie Mels Lommers Makelaars.

Mevr. Lodewijks

Volg ons via Instagram

debbiemelslommersmakelaars